Călătorind prin Belgia

O nouă țară cu o altă cultură: după ce ați ajuns în Belgia, doriți să vedeți mai mult decât doar casa și locul de muncă. Am enumerat aici cele mai convenabile opțiuni de transport.

Imagine
Transport België

Moduri diferite de a vă deplasa

Nu aveți propria dvs. mașină? Atunci Belgia oferă multe alternative pentru a efectua deplasări practice, dar și pentru a descoperi țara. Belgia are o gamă largă de mijloace de transport în comun.

Cu autobuzul

Cu De Lijn iîn Flandra, MIVB la Bruxelles și TEC în Valonia, puteți călători cu ușurință de la un capăt la altul al Belgiei cu autobuzul.

Cu trenul

NMBS este compania feroviară belgiană care oferă curse cu trenul în toată țara.

Cu bicicleta

Fiind o țară nebună după ciclism, Belgia se angajează ferm în construirea de piste pentru biciclete și o rețea extinsă de trasee pentru biciclete.

Specialiști puternici, la fel ca tine

Inspira-te din poveștile altor experți străini care au început să lucreze în Belgia prin IMPACT.

Piotr - constructor de blaturi de bucătărie
Marek - vopsitor de mobilă

Comunicarea cu cei de la IMPACT și abordarea lor au fost de la bun început la un nivel mult mai ridicat.

Citeste mai mult

Simt că IMPACT dă dovadă de un interes sincer față de mine ca persoană și de cum mă simt, atât la serviciu, cât și în rest.

Citeste mai mult
Imagine
IDM team

Transportul între Belgia și România

Acum știți mai multe despre opțiunile de transport din Belgia, dar dacă doriți să vă întoarceți în România pentru câteva săptămâni? Care sunt opțiunile și ce documente sau alte lucruri nu trebuie să uitați absolut? Antrenorul dvs. personal vă va ajuta cu toate întrebările dvs. înainte și în timpul călătoriei.

Imagine
IMPACT Logo & Baseline
Noutăți
IMPACT se dedică complet inovației cu un nou look
Citeste mai mult
Imagine
Worker

Ready? Set? Go abroad!

Mutarea în Belgia pentru a lucra acolo este o aventură care va îmbogateste experienta personală. Veti cunoaște o altă țară cu propria cultură, limbă și oameni. În plus, veți primi un salariu mai bun și binemeritat pentru performanța puternică pe care o oferiți ca specialist.