Călătorind prin Olanda

O nouă țară cu o altă cultură: după ce ați ajuns în Olanda, doriți să vedeți mai mult decât doar casa și locul de muncă. Am enumerat aici cele mai convenabile opțiuni de transport.

Imagine
Transport België

Moduri diferite de a vă deplasa

Nu aveți propria dvs. mașină? Atunci Olanda oferă multe alternative pentru a efectua deplasări practice, dar și pentru a descoperi țara. Olanda are o gamă largă de mijloace de transport în comun.

Cu autobuzul

Transportatorii regionali din Olanda sunt Connexxion, Qbuzz, Arriva, Keolis și EBS. În Amsterdam,  este GVB, în Rotterdam RET și în Haga HTM. Site-ul 9292 vă ajută să vă planificați călătoria.

Cu trenul

NS este serviciul olandez de transport feroviar de călători care oferă călătorii cu trenul în toată țara. 

Cu bicicleta

Fiind o țară tipică pentru ciclism, Olanda este puternic angajate în construirea de piste pentru biciclete și deține o rețea extinsă de piste.

Specialiști puternici, la fel ca tine

Inspira-te din poveștile altor experți străini care au început să lucreze prin IMPACT.

Piotr - constructor de blaturi de bucătărie
Marek - vopsitor de mobilă

Comunicarea cu cei de la IMPACT și abordarea lor au fost de la bun început la un nivel mult mai ridicat.

Citeste mai mult

Simt că IMPACT dă dovadă de un interes sincer față de mine ca persoană și de cum mă simt, atât la serviciu, cât și în rest.

Citeste mai mult
Imagine
IDM team

Transportul între Olanda și România

Acum știți mai multe despre opțiunile de transport din Olanda, dar dacă doriți să vă întoarceți în România pentru câteva săptămâni? Care sunt opțiunile și ce documente sau alte lucruri nu trebuie să uitați absolut? Antrenorul dvs. personal vă va ajuta cu toate întrebările dvs. înainte și în timpul călătoriei.

Imagine
IMPACT Logo & Baseline
Noutăți
IMPACT se dedică complet inovației cu un nou look
Citeste mai mult
Imagine
Worker

Ready? Set? Go abroad!

Mutarea în Olanda pentru a lucra acolo este o aventură care va îmbogateste experienta personală. Veti cunoaște o altă țară cu propria cultură, limbă și oameni. În plus, veți primi un salariu mai bun și binemeritat pentru performanța puternică pe care o oferiți ca specialist.