Agenție de ocupare a forței de muncă pentru cei care doresc cu adevărat să reușească

Într-o lume pe care o poți controla cu degetele, ai nevoie de capete și mâini puternice pentru a planifica și a face lucrurile. IMPACT realizează că totul devine mai bun atunci când puneți talentul potrivit la locul potrivit. De aceea folosim o abordare personală și o lupă de calitate pentru a căuta specialiști în construcții, tehnologie și birouri.

IDM recruiter

+100 de colegi entuziaști care dau tot ce este mai bun din ei

Uitzendkracht

+1000 de lucrători temporari în fiecare zi la locul de muncă

Imagine
Stageplaats

Valorile noastre

Credem în profesioniști și vom face orice pentru ei. IMPACT urmărește o reconsiderare a meseriilor în care integrarea și diversitatea sunt lucruri firești. Realizăm asta lucrând în fiecare zi la cinci obiective foarte clare...

Respectuoși

Toată lumea contează la fel de mult pentru noi. Pentru noi, integrarea și diversitatea sunt de la sine înțelese. Acordăm o atenție deosebită integrării active a persoanelor care nu sunt vorbitoare de limbă și a celor nou-veniți, a femeilor și a persoanelor de peste 50 de ani, astfel încât acestea să își poată face bine treaba într-un mediu sigur.

Conectarea

Construim punți și creăm puzzle-uri care se potrivesc, bazându-ne pe cunoștințele vaste, pe care le-am acumulat începând din 1999, și pe dorința noastră de a continua să căutăm până când suntem mulțumiți: persoana potrivită pentru postul respectiv și postul potrivit pentru persoana respectivă.

Vigilenți

Suntem vigilenți, ascultăm și acordăm atenție detaliilor. Nu stăm pe loc. Depistăm problemele și căutăm în mod constant soluții noi.

Super profesioniști

Toți angajații noștri sunt experimentați, motivați, muncitori, care se dedică în fiecare zi provocărilor pe care le au.

Ambițioși

Ne atingem obiectivele și suntem mândri de rezultatele noastre. Ne străduim întotdeauna să obținem cea mai înaltă performanță.

Experiență coleg

Străinii vin adesea în Belgia pentru un viitor mai bun: îi putem ajuta în acest sens.

Citeste mai mult despre Oana-Maria
Experiență coleg

Ajut candidații la fiecare pas, de la recrutare la informare și locuințe.

Citeste mai mult despre Ania
Experiență coleg

În calitate de angajat internațional temporar în Belgia, puteți fi sigur că IMPACT va face toate aranjamentele necesare pentru dvs.

Citeste mai mult despre Joanna
Imagine
Partners

Companiile noastre surori

NOVA Engineering & Talent Link

IMPACT este o companie-soră a lui NOVA Engineering și a lui Talent Link. NOVA Engineering este specializată în outsourcing-ul inginerilor și a profilelor tehnice. Talent Link se concentrează pe recrutarea și selecția de profesioniști talentați, cu înaltă calificare.

Haldu & DeGraaf

Din 2019, IMPACT este acționar majoritar în agenția specializată pentru ocuparea forței de muncă Haldu. În 2020, a urmat achiziția unui număr de activități independente de la furnizorul de locuri de muncă DeGraaf. Aceste două achiziții reprezintă un pas major pentru IMPACT pe piața olandeză.

Imagine
Gimv

Partenerul nostru

GIMV

În spatele fiecărei echipe puternice, există parteneri puternici care te ajută să-ți realizezi visul. În calitate de companie europeană de investiții puternică din punct de vedere financiar, GIMV a dobândit în 2018 o participație de control atât în IMPACT, cât și în NOVA Engineering. GIMV este astfel acționarul majoritar alături de conducerea IMPACT.