De ce să alegeți IMPACT?

Într-o lume pe care o puteți opera cu degetele, aveți nevoie de mâini harnice și capete inteligente. Ca un specialist puternic, aveți ocazia să construiți o carieră profesională în Belgia, cu îndrumări personale și extinse.

Imagine
IDM team

O echipă specializată

Din 2006, IMPACT s-a concentrat puternic pe recrutarea specialiștilor de origine străină în construcții și tehnologie. Echipa noastră este formată din recrutori profesioniști și antrenori care vorbesc mai multe limbi, cum ar fi româna, și care vă pot ajuta în toate domeniile.

Datorită experienței noastre, am reușit să organizăm un traiect personal pentru ca perioada dvs. de lucrător temporar în Belgia să se desfășoare cât mai bine posibil.

Specialiști puternici, la fel ca tine

Inspira-te din poveștile altor experți străini care au început să lucreze în Belgia prin IMPACT.

Piotr - constructor de blaturi de bucătărie
Marek - vopsitor de mobilă

Comunicarea cu cei de la IMPACT și abordarea lor au fost de la bun început la un nivel mult mai ridicat.

Citeste mai mult

Simt că IMPACT dă dovadă de un interes sincer față de mine ca persoană și de cum mă simt, atât la serviciu, cât și în rest.

Citeste mai mult
Imagine
Ijzervlechter

Expert în sectorul tehnic și al construcțiilor

Sunteți de excepție pe șantier sau în atelier? Excelați în garaj sau în hala de producție? Cu peste douăzeci de ani de experiență în sectorul tehnic și al construcțiilor, IMPACT vă ajută să realizați acest lucru în Belgia. Cu talentul dvs la locul potrivit, totul se îmbunătățește.

Experiență cu clienții

Cunoaștem clienții și clienții ne cunosc. Multe companii interesante sunt deschise pentru dvs. și pentru talentul dumneavoastră.

Experiență cu străini

Nu suntem la prima încercare. IMPACT a dezvoltat un traiect puternic pentru a vă ghida personal.

Experienta in sector

Construcția și tehnologia sunt un teritoriu familiar pentru noi. Știm trucurile meseriei, instrumentele și terminologia sectoarelor.

Îndrumări către și în Belgia

Credem că oricine poate schimba lumea. Pare exagerat, dar este adevărat. Vedem ceva în dvs. și oferim 100% din noi pentru a vă ajuta să realizați ceea ce puteți.

În calitate de antrenor inspirat, vă ghidăm în fiecare pas și vă rezolvăm fiecare cerere, atât înainte de a veni aici cât și în timpul petrecut în Belgia.

Locuințe

Ne vom asigura că vă puteți muta într-un apartament bine echipat imediat, aproape de locul de muncă.

Munca de administrație

Vă ajutăm să vă rezolvați documentele și celelalte modalități administrative.

Îndrumare

Suntem aici pentru dvs. cu zâmbetul pe buze atunci când aveți o întrebare.

Imagine
Natuursteenbewerker

Ready? Set? Go abroad!

Mutarea în Belgia pentru a lucra acolo este o aventură care va îmbogateste experienta personală. Veti cunoaște o altă țară cu propria cultură, limbă și oameni. În plus, veți primi un salariu mai bun și binemeritat pentru performanța puternică pe care o oferiți ca specialist.