De ce să lucrezi în Olanda?

Olanda este o țară care oferă multe oportunitățica angajat străin.

Imagine
Natuursteenbewerker

Lucrul în Olanda

Mori de vânt, lalele și așa mai departe. Probabil că ați mai auzit de Olanda, dar cum este să trăiești și să lucrezi acolo? Mulți specialiști au experimentat deja lucrul acesta și lucrează in continuare cu mare plăcere în Olanda.

Înțelegem că este dificil să părăsiți țara de origine. Facem tot ce ne stă în putință pentru a se potrivi cu ospitalitatea și căldura cu care sunteți obișnuit acasă. De aceea, vă lăsăm mai întâi să vă stabiliți și să vă familiarizați cu noul mediu și cu societatea olandeză înainte de a începe.

Vă ajutăm să rezolvați problemele sociale importante și răspundem la întrebări precum: Unde îmi fac cumpărăturile? Cum mă ocup de problemele financiare? Cum pot obține ajutor de la un medic? Un coach personal vă va explica aceste lucruri imediat ce lucrați cu noi.

Imagine
Job in bouw

Un salariu bun și multe beneficii

IMPACT vă oferă posibilitatea unei cariere profesionale în Olanda. Veți obține un loc de muncă provocator și vă veți bucura, de asemenea, de beneficiile socio-economice ale pieței muncii din Olanda.

  • Un salariu pe ora atractiv
  • Beneficii extra-legale precum bonuri de masă, prime, rambursarea costurilor de transport etc.
Imagine
Happy family

Securitate Socială

Ca lucrător temporar în Belgia, beneficiați de un sistem extins de securitate socială cu beneficii sociale și financiare interesante.

  • Asigurări de sănătate și indemnizație
  • Construirea vechimii în munca și a pensiei
Imagine
Schrijnwerker

Îndrumare către și în Olanda

Munca în altă țară nu este un pas evident. Un coleg de la IMPACT care vorbește românește vă va ajuta în timpul călătoriei, vă va îndruma imediat ce ajungeți în Olanda și va rămâne disponibil pentru întrebările dvs. despre

  • Locuințe
  • Documente
  • Transport
Imagine
IMPACT Logo & Baseline
Noutăți
IMPACT se dedică complet inovației cu un nou look
Citeste mai mult
Imagine
Go abroad

Ready? Set? Go abroad!

Mutarea în Olanda pentru a lucra acolo este o aventură care va îmbogateste experienta personală. Veti cunoaște o altă țară cu propria cultură, limbă și oameni. În plus, veți primi un salariu mai bun și binemeritat pentru performanța puternică pe care o oferiți ca specialist.