Echipament și siguranță

Veți munci numai cu materiale de calitate și în condiții de lucru sigure. Vă ajutăm să obțineți o diplomă VCA, vă punem la dispoziție atât haine de lucru (după primele două săptămâni de muncă), cât și unelte electrice.

Imagine
Schrijnwerker

Diploma VCA și siguranțsolosi

Cu ajutorul diplomei VCA, sunteți certificat pentru a lucra în siguranță. Acest lucru reduce riscul de accidente pe șantier. Posesia acestui certificat este importantă pentru clienții noștri, dar și pentru siguranța dumneavoastră. În prima zi de lucru pe șantier, un coleg o să vă explice toate regulile de siguranță.

Dacă nu aveți o diplomă VCA , vă vom ajuta să obțineți această diplomă prin rambursarea costurilor. Ați obținut diploma VCA? Diploma este valabila 10 ani.

Imagine
Bouw

Certificat GPI

În prima zi la birou, aveți avea posibilitatea de a obține certificatul GPI. Trebuie să obțiineți acest certificat înainte de a intra pe șantier. Veți fi testat cu privire la comportamentul dumneavoastră safety, astfel încât să puteți lucra bine și în condiții sigure.

Imagine
Arbeider

Safe Start

Safe Start este programul nostru de siguranță elaborat de expertul safety Tom van Alfen. Îi facem pe lucrătorii noștri temporari și mai conștienți de comportamentul sigur la locul de muncă și le prezentăm riscurile care pot fii întâmpinate la locul de muncă.

Furnizăm informații specifice și acordăm mare atenție la folosirea in siguranță a mașinariilor.

Imagine
Bouw

Uneltele

Oferim un set de instrumente bine aprovizionat. Avem scule electrice Hilti și le punem la dispoziția dumneavoastră. Cu aceste scule certificate de UE și aprobate lunar, vă puteți desfășura activitatea pe șantier.

Înainte de a utiliza uneltele, personalul nostru vă va explica cum să le folosiți. Îți iei cu tine trusa personală? Desigur, suntem de asemenea dispuși să verificăm aceste instrumente dacă este necesar.

Imagine
Work in Belgium

Echipament de lucru

În Olanda lucrați în toate condițiile meteorologice posibile, așa că vă oferim îmbrăcăminte de lucru personalizată. Oferim o gamă largă de îmbrăcăminte - astfel încât toată lumea să poată purta după preferință - suntem bucuroși să punem la dispoziția dumneavoastră aceste echipamente.

O dată pe an vă oferim posibilitatea de a comanda un pachet cu haine de lucru. Dacă sunteți angajat de 48 de săptămâni, vă vom dona pachetul cu echipamentul de lucru. Pentru perioade mai scurte de angajare, vom plăti pachetul pro rata.

Sunteți un angajat nou? De asemenea, puteți beneficia de acest pachet cu îmbrăcăminte de lucru. Dacă ați lucrat cu normă întreagă timp de două săptămâni, vă oferim posibilitatea de a comanda acest pachet.

Specialiști puternici, la fel ca tine

Inspira-te din poveștile altor experți străini care au început să lucreze prin IMPACT.

Marek - vopsitor de mobilă
Piotr - constructor de blaturi de bucătărie

Simt că IMPACT dă dovadă de un interes sincer față de mine ca persoană și de cum mă simt, atât la serviciu, cât și în rest.

Citeste mai mult

Comunicarea cu cei de la IMPACT și abordarea lor au fost de la bun început la un nivel mult mai ridicat.

Citeste mai mult
Imagine
bouw

Ready? Set? Go abroad!

Mutarea în Olanda pentru a lucra acolo este o aventură care va îmbogateste experienta personală. Veti cunoaște o altă țară cu propria cultură, limbă și oameni. În plus, veți primi un salariu mai bun și binemeritat pentru performanța puternică pe care o oferiți ca specialist.