Faceți cunoștință cu Joanna, Specialist recrutare forță de muncă internațională

Vorbitor de neerlandeză, engleză și polonă

Ea a călcat pe urmele mamei sale și a plecat din Polonia pentru a lucra în Belgia. După ce a lucrat în poziția de consultant temporar timp de zece ani, Joanna a decis să schimbe lucrurile și și-a luat un loc de muncă ca recepționer într-un spital. În cele din urmă, atracția profesiei de recrutare a fost prea puternică pentru a fi ignorată. În 2019, s-a alăturat IMPACT ca specialist recrutare IDM, unde caută experți internaționali talentați în construcții și în domeniul tehnic pentru a ocupa posturile locale vacante în Belgia.

În jurul anului 2005, Joanna a părăsit Polonia natală pentru a îmbrățisa pe deplin în aventura ei belgiană. „Mama mea locuia de ceva vreme în Belgia și o vizitam în mod regulat. În cele din urmă, m-am hotărât să-i calc pe urme și să mă mut în Belgia pentru a lucra. Deci țara nu era cu totul nouă pentru mine.” Joanna a urmat un curs intensiv de limbă neerlandeză și și-a găsit un loc de muncă ca și consultant la o agenție de ocupare de forță de muncă, unde a lucrat timp de zece ani.

Oportunitate unică ca expert străin

La fel ca mulți Angajați temporari, Joanna a simțit că era momentul potrivit pentru o nouă aventură. „Mă ocupasem până atunci numai cu recrutarea. Am vrut să încerc ceva nou. În 2019 am început să lucrez ca recepționer într-un spital. O slujbă liniștită, fără obiective specifice de îndeplinit, suna grozav la acea vreme, dar mi-am dat seama curând că aveam nevoie de acea provocare și de o anumită presiune pentru a reuși. Detașarea de resurse umane a durat doar patru luni. Mi-am găsit în sfârșit locul ca specialist recrutare IDM la IMPACT.”

Joanna face acum parte din echipa internațională IMPACT care găsește și recrutează specialiști străini talentați în Belgia. „Primim posturi vacante de la companii care caută expertiză specifică. Găsim candidații potriviți, efectuăm o selecție amănunțită și apoi îi prezentăm clientului. Clienții primesc un expert talentat pe care nu l-ar fi găsit niciodată fără IMPACT, cu siguranță nu în Belgia. Specialistul străin are oportunitatea unică de a-și folosi talentele într-un loc de muncă interesant, cu un salariu excelent și beneficii suplimentare.”

Incredere oarbă

IMPACT are multe de oferit Angajaților temporari internaționali. „Compania noastră are multă experiență și o reputație grozavă. Angajații temporari pot avea încredere în noi și pot conta pe noi oricând. Consilierea noastră nu se oprește după ce le găsim un loc de muncă. Încercăm să ținem cont de dorințele individuale, să răspundem întrebărilor și preocupărilor, să organizăm locuințe în apropierea locului de muncă și chiar să organizăm transportul, dacă este necesar.”

Joanna cunoaște valoarea Angajaților temporari. „Suntem deschiși și sinceri încă de la început în ceea ce privește avantajele și dezavantajele postului vacant și despre viața și muncă în Belgia. Dorim să evităm surprizele neplăcute și să ne asigurăm că toți Angajații temporari sunt bine informați înainte de sosire. Acest lucru îi ajută să se simtă ca acasă mai repede și știu că pot veni oricând la noi pentru a discuta toate întrebările sau nelămuririle. În calitate de nou venit și angajat temporar în Belgia, puteți fi siguri că IMPACT va face toate aranjamentele necesare pentru dvs..”

I-am pus Joannei o ultimă întrebare: Cum faci diferența?

„Așteptând perfecțiunea de la mine și de la alții. Un candidat poate fi perfect pe hârtie, dar dacă personalitatea sau mentalitatea lui nu se potrivește companiei, trebuie să fii sincer. Acest lucru este valabil și invers. Suntem persoane, nu produse. Scopul IMPACT este de a găsi un loc de muncă potrivit și un loc de muncă grozav pentru toți începătorii și să-i ajute să-și construiască o carieră lungă și satisfăcătoare. Acest lucru îi face pe toți fericiți: angajatul, clientul și noi. Aceasta este cel mai bun lucru în a a fi un specialist recrutare IDM”.