Adânciți-vă în istoria IMPACT-ului

Iunie 1999

Iunie 1999

Inființarea IMPACT-ului

Povestea IMPACT începe chiar înainte de începutul secolului. De la primele sucursale din Leuven și Neerpelt, IMPACT Interim este implicat ca agenție de ocupare a forței de muncă generalistă în războiul pentru talente. Abia un an mai târziu, al treilea birou se deschide în Geel, echipa este formată din nouă angajați.

Iunie 2006

Iunie 2006

Imagine
Uitzendkracht

IMPACT lansează International Distance Matching

IMPACT introduce International Distance Matching pe piața muncii din Belgia, un concept prin care personalul internațional specializat este recrutat pentru profesii cu deficit.

Decembrie 2006

Decembrie 2006

Humares Group devine acționar majoritar

În primii ani, IMPACT își construiește în mod constant și cu succes calea. Acest lucru este remarcat și de Group Humares. Cel mai important jucător internațional, al cărui Maintec este o filială, va deveni acționar majoritar la sfârșitul anului 2006. Accentul pus de IMPACT este trecerea de la o abordare generalistă la o abordare mai specializată.

Iunie 2008

Iunie 2008

Humares Group achiziționează acționariatul integral

Conceptul IDM prinde și IMPACT crește la nivel internațional. În 2008, Humares optează pentru acționariatul integral pentru a consolida, de asemenea, ambițiile de creștere belgiene.

Iunie 2009

Iunie 2009

Imagine
Eric Dantinne

Achiziționarea TOP Interim, noul CEO al lui Eric Dantinne

IMPACT apare ca una dintre organizațiile de angajare temporară cu cea mai rapidă creștere din Belgia. La sfârșitul anului 2008, TOP Interim - cu, printre altele, 4 birouri în Valonia și unul în capitala Bruxelles-ului - a fost achiziționat. În iunie 2009 Eric Dantinne este numit noul CEO.

Septembrie 2012

Septembrie 2012

Rebranding la expertiza IMPACT inclusă

Cele trei entități - IMPACT Interim, Maintec și Top Interim - vor fi rebrandizate: vor fi fuzionate în IMPACT Expertise Included. De acum încolo, lupa se pune acum asupra experților în construcții, tehnologie și birouri. IMPACT va avea o creștere puternică în următorii ani, în special în aceste trei domenii de specializare.

Februarie 2013

Februarie 2013

NOVA Engineering extinde activitățile în Belgia

După ce NOVA Engineering a activat deja în Olanda, ca parte a grupului Humares, specialistul în externalizare va începe și în Belgia. NOVA Engineering se concentrează în principal pe ingineri și profesioniști și tehnicieni cu studii superioare.

Noiembrie 2016

Noiembrie 2016

Bencis cumpără IMPACT Expertise Included

Expertiza IMPACT inclusă este vândută de acționarul Humares Groep către compania olandeză de investiții Bencis. În plus, sucursala poloneză a Maintec este preluată: primul birou IMPACT străin este astfel un fapt.

Februarie 2018

Februarie 2018

Gimv devine acționar majoritar

Bencis vinde expertiza IMPACT inclusă Gimv. Compania prosperă de investiții belgiene dobândește astfel o participație de control atât în IMPACT, cât și în NOVA Engineering și devine acționar majoritar alături de conducerea IMPACT.

Martie 2019

Martie 2019

IMPACT achiziționează Talent Link

IMPACT își sărbătorește cea de-a 20-a aniversare: cu 23 de birouri în Belgia și 1 în Polonia, a devenit o valoare fixă în peisajul angajării temporare. În martie, holdingul Xpertise preia Talent Link, transformându-l într-un ghișeu unic: muncă temporară (IMPACT), aprovizionare cu proiecte (NOVA) și recrutare și selecție (Talent Link).

Mai 2019

Mai 2019

IMPACT achiziționează participația majoritară la Haldu Group

IMPACT face un pas internațional crucial atunci când achiziționează o participație majoritară la agenția specializată pentru ocuparea forței de muncă Haldu Groep. Achiziția Haldu Groep înseamnă o extindere pe piața olandeză pentru IMPACT.

Februarie 2020

Februarie 2020

IMPACT a atins jalonul cifrei de afaceri de 100 de milioane de euro

Odată cu achiziționarea unui număr de activități independente de la furnizorul de locuri de muncă DeGraaf, IMPACT a atins cifra de afaceri de 100 de milioane de euro. Această cifră se potrivește perfect cu ambiția sănătoasă de a deveni cel mai mare jucător din Benelux din punct de vedere al personalului temporar atât în sectorul tehnic, cât și în cel al construcțiilor.

Septembrie 2021

Septembrie 2021

Imagine
IMPACT Logo & Baseline

New look and feel

Noile decenii sunt începute într-un mod izbitor: cu un logo mai elegant și o linie de bază clară, IMPACT își întărește ambițiile. Datorită unei povești clare și a unui site web mult mai îmbunătățit, mai ușor de utilizat, accentul pe găsirea candidaților potriviți în construcții, tehnologie și pentru munca de birou este și mai puternic.

Articole recente

Imagine
IMPACT Logo & Baseline
Noutăți
IMPACT se dedică complet inovației cu un nou look
Citeste mai mult