Cautam o locuință pentru dvs.

Vii acasă după o zi lungă de muncă? Preferi să te odihnești într-un loc plăcut? Ne asigurăm că vă puteți muta imediat intr-o locuință bine echipată după sosirea în Olanda.

Imagine
.

Locuințe aprobate SNF

În opinia noastră, locuințele reprezintă pilonul numărul unu pentru o viață confortabilă, motiv pentru care acordăm o mare importanță cazării în care veți locui în Olanda.

Aveți dreptul de a trăi așa cum trăiesc olandezii: confortabil și cu toate facilitățile standard. De aceea, vă oferim locuințe aprobate SNF.

Imagine
We arrange housing

Locuințe confortabile aproape de locul de muncă

Cazarea îți ofera confort, spațiu și liniște sufleteasca. Toate casele sunt mobilate și dotate cu toate cele necesare. Sunt incluse articole pentru bucătărie, aspirator, televizor și alte aparate de bază. Există, de asemenea conexiune Wifi.

Vă garantăm cazare situată aproape de locația dumneavoastră de lucru. În acest fel, nu va trebui să călătoriți mult timp pentru a ajunge la serviciu.

Specialiști puternici, la fel ca tine

Inspira-te din poveștile altor experți străini care au început să lucreze prin IMPACT.

Piotr - constructor de blaturi de bucătărie
Marek - vopsitor de mobilă

Comunicarea cu cei de la IMPACT și abordarea lor au fost de la bun început la un nivel mult mai ridicat.

Citeste mai mult

Simt că IMPACT dă dovadă de un interes sincer față de mine ca persoană și de cum mă simt, atât la serviciu, cât și în rest.

Citeste mai mult
Imagine
Schrijnwerker

Vă ajutăm și cu mai multe altele

IMPACT nu numai că vă asigură că vă puteți muta imediat într-un apartament aproape de locul de muncă după sosirea în Belgia. Un antrenor personal vă ghidează, de asemenea, cu modalitățile administrative și este întotdeauna acolo pentru dvs. dacă aveți întrebări.

Imagine
IMPACT Logo & Baseline
Noutăți
IMPACT se dedică complet inovației cu un nou look
Citeste mai mult
Imagine
Jobs in bouw

Ready? Set? Go abroad!

Mutarea în Olanda pentru a lucra acolo este o aventură care va îmbogateste experienta personală. Veti cunoaște o altă țară cu propria cultură, limbă și oameni. În plus, veți primi un salariu mai bun și binemeritat pentru performanța puternică pe care o oferiți ca specialist.