Vrem IMPACT!

Lipsa de profeșionisti se resimte peste tot. O problemă majoră, deoarece muncitorii calificați sunt cei care pun lucrurile in mișcare. Noi, cei de la IMPACT, suntem 100% conștienți de imaginea de ansamblu: acest lucru vizează întreaga societate. Doar dacă vom umple golurile care apar pe piața muncii și dacă vom face o schimbare drastică, va trebui să așteptăm mai puțin timp, printre altele, pentru produsele, casele și finalizarea lucrărilor la drumuri.

Fără profesioniști, totul se blochează

Totul începe cu respectul pentru profesioniști, pentru că fără ei nimic nu funcționează. IMPACT urmărește o reconsiderare a meseriilor în care integrarea și diversitatea sunt lucruri firești. Realizăm asta lucrând în fiecare zi la cinci obiective foarte clare...

Imagine
Technische vrouw

Se caută #1: respectul pentru meserie

IMPACT dorește să crească gradul de conștientizare și acceptare a importanței muncitorilor și tehnicienilor pentru societatea noastră. „Mâinile” au și „cunoștințe” (necesare), astfel încât ierarhia socială actuală este absurdă. Cu cât conștientizarea și acceptarea vor fi mai profunde, cu atât mai mult respect va exista pentru persoanele care ocupă aceste locuri de muncă.

Atunci vom avea mai mulți oameni talentați care pot ocupa posturile aflate în deficit de muncitori calificați și care vor fi mulțumiți de aprecierea pe care o primesc pentru munca lor. Atunci vor fi puse temeliile, iar societatea va putea continua să funcționeze.

Imagine
Onderhoudstechnieker

Se caută #2: tineri cu studii medii tehnice sau profesionale

Mulți părinți cred că este mai bine pentru copiii lor să obțină diplome la un liceu teoretic pentru a-și putea continua studiile și nu analizează prea mult opțiunile din învățământul tehnic și de construcții. "Inteligent" nu înseamnă automat "liceu". IMPACT dorește să pună capăt acestei ierarhii între locurile de muncă bazate pe cunoaștere și locurile de muncă tehnice sau axate pe munca manuală. Și acest lucru începe din educație.

Dacă atunci când se alege un curs de studii, se va acorda mai multă atenție talentelor tinerilor și, în special, acelor talente care le oferă cea mai mare satisfacție, vom vedea mai mulți tineri care se îndreaptă spre cursuri tehnice și profesionale.

Imagine
Onderhoudstechnieker

Se caută #3: femei îndemânatice și tehnice

Trebuie să punem capăt imaginii "masculine" a sectorului. Locurile de muncă în construcții și profesiile tehnice pot fi la fel de bine ocupate de femei, însă acest lucru se întâmplă prea puțin în prezent. Diversitatea de gen în sectorul nostru este greu de găsit, iar acest lucru reprezintă o stagnare ridicolă. Știm că femeile sunt la fel de capabile ca și bărbații în profesiile tehnice.

IMPACT își dorește mai multe femei în locurile de muncă din construcții și din domeniile tehnice, cu mai multe modele de urmat pentru tinerele fete, care pot alege ceea ce își doresc cu adevărat și care își doresc să poată face ceva la fel de mult ca și băieții.

Imagine
Onderhoudstechnieker

Se caută #4: persoane cu experiență și cu vârsta de peste 50 de ani

Cum este posibil ca, pe o piață cu atât de multe deficite de forță de muncă, oameni pe deplin calificați să fie lăsați pe dinafară? Candidații la un loc de muncă care au peste 50 de ani se confruntă cu prejudecăți permanente, la fel cum se întâmplă cu femeile. "Sunt capabili să presteze această muncă?"

IMPACT dorește să combată clișeele și să prezinte în mod dinamic angajatorilor profile puternice de peste 50 de ani. Persoanele de peste 50 de ani au treizeci de ani de experiență, știu mai bine decât oricine ce își doresc și ce este important pentru ele. Acest lucru este extrem de valoros în orice afacere.

Imagine
onderhoudstechnieker

Se caută #5: nou-veniți cu talent

Mulți dintre nou-veniții în țara noastră intră pe piața forței de muncă cu o diplomă sau cu experiență în domeniul construcțiilor și al profesiilor tehnice, dar nu reușesc sa se angajeze în numeroasele locuri de muncă disponibile. Există încă prea multe praguri ridicate pentru ei și pentru potențialii lor angajatori, praguri pe care dorim să le coborâm împreună.

Considerăm că acest lucru este o risipă de talent. Pentru că, între timp, șantierele sau utilajele sunt în impas. IMPACT dorește să construiască punți pentru nou veniți și facem acest lucru cu succes de ani de zile.

Credem în profesioniști și vom face orice pentru ei.

Vrem să înregistrăm o scădere a numărului de posturi vacante, doar obiectivele noastre trebuie să crească. Întreaga echipă IMPACT lucrează în fiecare zi la aceste cinci obiective, dar dorim, de asemenea, să fim o sursă de inspirație pentru ceilalți.

Putem schimba această situație doar dacă lucrăm pe mai multe fronturi. Credem în profesioniști și vom face orice pentru ei. De aceea, iată care sunt valorile noastre:

Respectuoși

Toată lumea contează la fel de mult pentru noi. Pentru noi, integrarea și diversitatea sunt de la sine înțelese. Acordăm o atenție deosebită integrării active a persoanelor care nu sunt vorbitoare de limbă și a celor nou-veniți, a femeilor și a persoanelor de peste 50 de ani, astfel încât acestea să își poată face bine treaba într-un mediu sigur.

Conectarea

Construim punți și creăm puzzle-uri care se potrivesc, bazându-ne pe cunoștințele vaste, pe care le-am acumulat începând din 1999, și pe dorința noastră de a continua să căutăm până când suntem mulțumiți: persoana potrivită pentru postul respectiv și postul potrivit pentru persoana respectivă.

Vigilenți

Suntem vigilenți, ascultăm și acordăm atenție detaliilor. Nu stăm pe loc. Depistăm problemele și căutăm în mod constant soluții noi.

Super profesioniști

Toți angajații noștri sunt experimentați, motivați, muncitori, care se dedică în fiecare zi provocărilor pe care le au.

Ambițioși

Ne atingem obiectivele și suntem mândri de rezultatele noastre. Ne străduim întotdeauna să obținem cea mai înaltă performanță.