Sunteți gata pentru marele pas?

Contractul dvs. a fost semnat, vă așteaptă o mare provocare. Sunteți gata pentru mutarea în Olanda. Dar ce opțiuni de transport există pentru călătoria dvs. și ce luați cu dvs în bagaj?

Imagine
Belgium

Naveta între Olanda și România

Este logic că o să călătoriți în mod regulat între Olanda și România. Dacă doriți, vă putem ajuta să vă planificați călătoria.

Imagine
IDM coach

Ce luați cu dvs.?

Este important să luați cu dumneavoastră documentele personale necesare pentru a fi sigur că veți avea o călătorie liniștită către Olanda. În plus, ar trebui să vă gândiți și la obiectele practice pe care le folosiți în fiecare zi și la obiectele cu valoare personală pe care preferați să nu le lăsați în urmă.

Documente importante

Permisul de conducere, cartea de identitate sau pașaportul, BSN-ul, numărul de cont bancar IBAN personal și adresa de e-mail.

Lucruri practice

„Bani de buzunar” (cel puțin 100 EUR) pentru primele zile. Gândiți-vă la haine de lucru și haine pentru timpul liber, unelte de mână și echipamente de protecție (încălțăminte cu protecție S3) dar și prosoape, produse pentru igiena corporală, așternuturi pentru pat, pernă, etc...

Lucruri personale

Asigurați-vă că nu uitați obiectele de mare valoare emoțională și dispozitivele personale, cum ar fi smartphone-ul.

Specialiști puternici, la fel ca tine

Inspira-te din poveștile altor experți străini care au început să lucreze prin IMPACT.

Piotr - constructor de blaturi de bucătărie
Marek - vopsitor de mobilă

Comunicarea cu cei de la IMPACT și abordarea lor au fost de la bun început la un nivel mult mai ridicat.

Citeste mai mult

Simt că IMPACT dă dovadă de un interes sincer față de mine ca persoană și de cum mă simt, atât la serviciu, cât și în rest.

Citeste mai mult
Imagine
IDM recruiter

Vă vom arăta calea către și în Olanda

Părăsirea țării de origine pentru un loc de muncă în străinătate: este aproape întodeauna o ieșire din zona ta de confort. Pentru ca drumul spre Olanda și timpul petrecut în Olanda să se desfășoare fără probleme, un coleg de la IMPACT vă va ajuta cu zâmbetul pe buze. Confidentul dvs. vă va spune totul despre viața și munca în Olanda.

Imagine
IMPACT Logo & Baseline
Noutăți
IMPACT se dedică complet inovației cu un nou look
Citeste mai mult
Imagine
Lasser

Ready? Set? Go abroad!

Mutarea în Olanda pentru a lucra acolo este o aventură care va îmbogateste experienta personală. Veti cunoaște o altă țară cu propria cultură, limbă și oameni. În plus, veți primi un salariu mai bun și binemeritat pentru performanța puternică pe care o oferiți ca specialist.