Impactul tău începe aici!

Descoperiți pașii care trebuie urmați către contractul dvs. de lucrător temporar în Belgia.

Procedura de aplicare

1
1

Aplicarea

Aplicați în mod spontan sau pentru un anumit loc de muncă în construcții sau inginerie. Doriți cele mai recente joburi direct în căsuța dvs. poștală? Efectuați o căutare pe pagina de post vacant și apoi creați gratuit o alertă de post vacant.
2
2

Potrivire

După cererea dvs., colegii noștri interni se pun pe treabă. Ei aruncă o privire amănunțită asupra abilităților, experienței și motivației dvs. pentru a descoperi dacă există un posibil match între dvs., postul vacant și compania în care veți lucra.
3
3

Introducere prin Skype

Colegii noștri găsesc că aveți potențial? Atunci organizăm o introducere online prin Skype. În acest fel vă vom cunoaște pe dvs și dorințele dvs, ambițiile dvs .... Dacă este de dorit, se va organiza un apel și cu clientul însuși. Este de asemenea posibil să vă supunem unui test pentru a-vă examina abilitățile.
4
4

Felicitări, ați primit slujba

Conversația online a decurs bine, atât clientul, cât și IMPACT sunt convinși. Ați obținut slujba, vă veți semnați contractul și începeți o mare aventură: să vă continuați cariera profesională în Belgia.
5
5

Chestiunile practice

Împreună analizăm cele mai importante chestiuni administrative și pregătim documentele dvs. Înainte de călătorie, vom discuta despre obiectele și documentele pe care ar trebui să le luați cu dvs. Odată ajuns în Belgia, vă puteți muta imediat într-un apartament bine echipat iar noi suntem aici pentru toate întrebările dumneavoastră.

Specialiști puternici, la fel ca tine

Inspira-te din poveștile altor experți străini care au început să lucreze în Belgia prin IMPACT.

Piotr - Kitchen worktop maker
Marek - Furniture painter

IMPACT’s communication and approach were on another level.

Citeste mai mult

I feel like IMPACT is genuinely interested in me as a person and how I feel, both in and outside the workplace.

Citeste mai mult