Agenție de ocupare a forței de muncă pentru cei care doresc cu adevărat să reușească

Într-o lume pe care o poți controla cu degetele, ai nevoie de capete și mâini puternice pentru a planifica și a face lucrurile. IMPACT realizează că totul devine mai bun atunci când puneți talentul potrivit la locul potrivit. De aceea folosim o abordare personală și o lupă de calitate pentru a căuta specialiști în construcții, tehnologie și birouri.

kantoor impact

23 de birouri răspândite în Belgia și 1 birou în Polonia

IDM team

+100 de colegi entuziaști care dau tot ce este mai bun din ei

Uitzendkracht

+1000 de lucrători temporari în fiecare zi la locul de muncă

Imagine
kandidaten

Valorile noastre

Toată lumea are un talent unic și poate schimba lumea. Poate sună exagerat, dar este adevărat. Pentru a utiliza în mod optim acest talent și a avea un impact împreună, insistăm întotdeauna pe o serie de valori de bază. Pentru că nu doar spunem ceea ce facem, ci și facem ceea ce spunem.

Noi depunem eforturi pentru calitate

Calitate peste cantitate: oricând, oriunde. Acordam atenție detaliilor și ascultăm cu atenție povestea dvs. Datorită acestei abordări personale, găsim slujba potrivită pentru dvs. La urma urmei, nu subestimăm niciodată impactul pe care îl aveți asupra celorlalți și asupra lumii.

Ne propunem succesul împreună

Avem o ambiție sănătoasă, nu ne ferim de nicio provocare și ne dedicăm complet. Pentru că talentul este un lucru, dar a avea un impact necesită întotdeauna o muncă grea. Suntem mulțumiți doar atunci când și dvs. sunteți. Vrem să fim mândri de munca și de marca noastră.

Vă antrenăm în orice moment

Nu rămânem pe margine, ci vă arătăm calea ca un antrenor inspirat. Vă ghidăm, vă ajutăm și vă sprijinim înainte, în timpul și după căutare. Facem bine cunoștință unii cu alții, ne propunem o relație durabilă și o cooperare de succes adaptată nevoilor dumneavoastră.

Noi radiem pasiune pentru slujbă

Avem o inimă care bate pentru meseria noastră și pentru dvs. Pentru că vedem potențial în dvs și vrem să vă ajutăm să realizați tot ce puteți. Ne bucurăm cu fiecare succes și empatizăm cu fiecare regres. Ne ocupăm de asta cu mult impuls, convingere și empatie.

Alegem claritatea

Noi vă spunem drept în fața ce avem de spus și nu vă inducem în eroare. Comunicăm clar și nu folosim o abordare fără sens. Doar comunicarea directă duce la rezultate și încredere. Suntem sinceri, chiar și atunci când avem de oferit vești mai puțin bune.

Arătăm respect pentru toată lumea

Înțelegem că fiecare om este unic, și asta o puteți simți când vorbiți cu noi. Dar un lucru este același: te simți bine numai atunci când poți fi tu însuți. Oferim tuturor o șansă și suntem deschiși și accesibili. Pentru noi, diferențele sunt o forță și o oportunitate de a învăța unii de la alții. 

Marek - Furniture painter
Piotr - Kitchen worktop maker

I feel like IMPACT is genuinely interested in me as a person and how I feel, both in and outside the workplace.

Citeste mai mult

IMPACT’s communication and approach were on another level.

Citeste mai mult

Companiile noastre surori

NOVA Engineering & Talent Link

IMPACT este o companie-soră a lui NOVA Engineering și a lui Talent Link. NOVA Engineering este specializată în outsourcing-ul inginerilor și a profilelor tehnice. Talent Link se concentrează pe recrutarea și selecția de profesioniști talentați, cu înaltă calificare.

Haldu & DeGraaf

Din 2019, IMPACT este acționar majoritar în agenția specializată pentru ocuparea forței de muncă Haldu. În 2020, a urmat achiziția unui număr de activități independente de la furnizorul de locuri de muncă DeGraaf. Aceste două achiziții reprezintă un pas major pentru IMPACT pe piața olandeză.

Imagine
Gimv

Partenerul nostru

GIMV

În spatele fiecărei echipe puternice, există parteneri puternici care te ajută să-ți realizezi visul. În calitate de companie europeană de investiții puternică din punct de vedere financiar, GIMV a dobândit în 2018 o participație de control atât în IMPACT, cât și în NOVA Engineering. GIMV este astfel acționarul majoritar alături de conducerea IMPACT.