Antrenorul dvs. ca ghid personal în Belgia

Ai semnat un contract? Bună treabă: va începe o nouă aventură! Un coleg cu experiență de la IMPACT vă va contacta imediat și vă va îndruma personal pe toată perioada dvs. în Belgia.

Imagine
IDM team

Vă ajutăm să vă așezați la casa Dvs.

Ați ajuns în siguranță în Belgia: minunat, dar ce va fi acum? Confidentul dvs. este pregătit pentru dvs.: în prima noapte va fi amenajată pentru dvs. o camera de hotel pentru a vă odihni după călătorie.

Din ziua a doua vă însoțim la apartament și vă oferim toate informațiile: facem tot ce putem pentru a vă face să vă simțiți ca acasă.

Vorbim limba dvs.

Colegii noștri interni sunt multilingvi, ceea ce înseamnă că toată comunicarea poate funcționa întotdeauna fără probleme.

Vă întâmpinăm în Belgia

Vă vom ghida rapid în primele câteva zile și vă vom oferi informații practice despre viața de zi cu zi din Belgia.

Parcurgem împreună cu dvs. contractul dumneavoastră

Vom examina toate chestiunile împreună și vă vom explica drepturile și obligațiile pe care le aveți ca lucrător temporar.

Facem toată munca de administrație

Ne ocupăm de partea administrativă: de la plățile pe care dvs. le aveți de făcut până la afilierea la un fond de asigurări de sănătate etc.

Vă răspundem la întrebări

Este logic că aveți multe întrebări. Vă asistăm cu sfaturi și cu fapte și vă punem la  îndemână o broșură utilă de început.

Rămânem la dispoziția dvs.

In primele zile nu vă merge chiar atât de bine? Aveți vreo întrebare sau vreți să aflați mai multe? Suntem mereu aici pentru dvs.

Un muncitor internațional ia cuvântul

Comunicarea cu cei de la IMPACT și abordarea lor au fost de la bun început la un nivel mult mai ridicat.

Citeste mai mult despre Piotr
Un muncitor internațional ia cuvântul

Simt că IMPACT dă dovadă de un interes sincer față de mine ca persoană și de cum mă simt, atât la serviciu, cât și în rest.

Citeste mai mult despre Marek
Imagine
IMPACT Logo & Baseline
Noutăți
IMPACT se dedică complet inovației cu un nou look
Citeste mai mult
Imagine
Chauffeur

Ready? Set? Go abroad!

Mutarea în Belgia pentru a lucra acolo este o aventură care va îmbogateste experienta personală. Veti cunoaște o altă țară cu propria cultură, limbă și oameni. În plus, veți primi un salariu mai bun și binemeritat pentru performanța puternică pe care o oferiți ca specialist.