Îndrumări către și în Belgia

Munca în altă țară este o pas îndrăzneț. Un coleg de la IMPACT vă va ajuta în timpul călătoriei, vă va îndruma imediat ce vă aflați în Belgia și va rămâne disponibil pentru întrebările dvs.

Vă ajutăm cu ...

Administratief bediende

Locuințe

IMPACT vă oferă imediat un apartament cu toate facilitățile în care vă puteți muta după sosirea în Belgia.
IDM team

Mutarea

Planificăm călătoria spre Belgia împreună cu dvs. și organizăm o întâlnire extinsă pentru a vă întâmpina la sosirea dvs. în țara noastră.
IDM coach

Viata de zi cu zi

Vă oferim informații practice despre viața de zi cu zi din Belgia și, dacă este necesar, vă oferim un mijloc de transport, cum ar fi o bicicletă sau un scuter.
IDM coach

Administrare

Vă asistăm, printre altele, cu deschiderea propriului cont bancar, înregistrarea în localitatea de reședință, afilierea la un fond de asigurări de sănătate, etc.
Imagine
Polish employee in Belgium

Faceți cunoștință cu antrenorul dvs.

O nouă țară cu o limbă necunoscută: nu este ușor. Dar fiți sigur: colegii noștri interni vorbesc printre altele și engleză, poloneză, română. Chiar și după semnarea contractului, un antrenor cu experiență vă va oferi îndrumări personale.

Colegul respectiv va deveni, de asemenea, ghidul dvs. personal și persoana de contact pentru toate întrebările pe care le aveți în perioada dvs. ca lucrător temporar în Belgia.

Specialiști puternici, la fel ca tine

Inspira-te din poveștile altor experți străini care au început să lucreze în Belgia prin IMPACT.

Piotr - constructor de blaturi de bucătărie
Marek - vopsitor de mobilă

Comunicarea cu cei de la IMPACT și abordarea lor au fost de la bun început la un nivel mult mai ridicat.

Citeste mai mult

Simt că IMPACT dă dovadă de un interes sincer față de mine ca persoană și de cum mă simt, atât la serviciu, cât și în rest.

Citeste mai mult
Imagine
IMPACT Logo & Baseline
Noutăți
IMPACT se dedică complet inovației cu un nou look
Citeste mai mult
Imagine
Technieker

Ready? Set? Go abroad!

Mutarea în Belgia pentru a lucra acolo este o aventură care va îmbogateste experienta personală. Veti cunoaște o altă țară cu propria cultură, limbă și oameni. În plus, veți primi un salariu mai bun și binemeritat pentru performanța puternică pe care o oferiți ca specialist.