Sunteți gata pentru marele pas?

Contractul dvs. a fost semnat, vă așteaptă o mare provocare. Sunteți gata pentru mutarea în Belgia. Dar ce opțiuni de transport există pentru călătoria dvs. și ce luați cu dvs în bagaj?

Imagine
Belgium

Naveta între Belgia și România

Este logic să călătoriți în mod regulat înspre și dinspre Belgia și România în perioadele de vacanță. Puteți lua singur mașina, dar puteți opta și pentru avion sau autobuz. IMPACT vă rambursează parțial benzina sau biletul de călătorie o singură dată.

  • Cu mașina
  • Cu avionul
  • Cu autobuzul
Imagine
IDM coach

Ce luați cu dvs.?

Este important să luați cu dumneavoastră documentele personale necesare pentru a fi sigur că veți avea o călătorie liniștită către Belgia. În plus, ar trebui să vă gândiți și la obiectele practice pe care le folosiți în fiecare zi și la obiectele cu valoare personală pe care preferați să nu le lăsați în urmă.

Documente importante

Aduceți cu dvs. lucruri precum permisul de conducere, cartea de identitate și numărul de cont, precum și o copie a certificatului de naștere și a certificatului de căsătorie.

Lucruri practice

Aduceți destui bani pentru primele câteva săptămâni. Gândiți-vă și la haine, cearșafuri, pături, perne, periuță de dinți ...

Lucruri personale

Nu uitați lucrurile cu o mare valoare emoțională și aparatele personale, cum ar fi smartphone-ul dvs.

Specialiști puternici, la fel ca tine

Inspira-te din poveștile altor experți străini care au început să lucreze în Belgia prin IMPACT.

Piotr - constructor de blaturi de bucătărie
Marek - vopsitor de mobilă

Comunicarea cu cei de la IMPACT și abordarea lor au fost de la bun început la un nivel mult mai ridicat.

Citeste mai mult

Simt că IMPACT dă dovadă de un interes sincer față de mine ca persoană și de cum mă simt, atât la serviciu, cât și în rest.

Citeste mai mult
Imagine
Schrijnwerker

Vă vom arăta calea către și în Belgia

Părăsirea țării de origine pentru un loc de muncă în străinătate: este aproape întodeauna o ieșire din zona ta de confort. Pentru ca drumul spre Belgia și timpul petrecut în Belgia să se desfășoare fără probleme, un coleg de la IMPACT vă va ajuta cu zâmbetul pe buze. Confidentul dvs. vă va spune totul despre viața și munca în Belgia.

Imagine
IMPACT Logo & Baseline
Noutăți
IMPACT se dedică complet inovației cu un nou look
Citeste mai mult
Imagine
Lasser

Ready? Set? Go abroad!

Mutarea în Belgia pentru a lucra acolo este o aventură care va îmbogateste experienta personală. Veti cunoaște o altă țară cu propria cultură, limbă și oameni. În plus, veți primi un salariu mai bun și binemeritat pentru performanța puternică pe care o oferiți ca specialist.