Securitate Socială

Ca angajat în Belgia, beneficiați de un sistem extins de securitate socială, cu beneficii sociale și financiare interesante. Aceste beneficii sunt determinate parțial de situația dvs. personală.

Imagine
Schrijnwerker

Asigurări de sănătate și beneficii

Toată lumea din Belgia este obligată să adere la un fond de asigurări de sănătate sau la o casă de asigurări de sănătate. Unele companii oferă angajaților lor, imediat ce semnează un contract permanent, o asigurare suplimentară de spitalizare, astfel încât să fie acoperite toate costurile medicale.

Asigurare de sanatate

Veți primi rambursări ale anumitor costuri medicale, atât pentru riscuri mici, cât și pentru riscuri mari: medic, dentist ...

Concediul de boală plătit

Angajații care nu pot lucra din cauza unei boli sau a unui accident primesc un concediu de boală plătit din fondul de asigurări de sănătate.

Asigurare de spitalizare

Asigurarea de spitalizare acoperă integral costurile, cum ar fi vizita la un specialist sau spitalizarea.

Imagine
Work in Belgium

Alocații pentru copii

Pachet de creștere a copilului – care înlocuiește vechiul sistem de alocații pentru copii - este o colecție de ajutoare financiare alocate pentru fiecare copil: constă dintr-o sumă de pornire la naștere, o sumă de bază lunară și un bonus școlar. În calitate de lucrător temporar străin în Belgia, aveți dreptul să beneficiați de acest ajutor pentru fiecare copil.

Suma de pornire și cea lunară

Veți primi o singură data o sumă de pornire la nașterea sau adoptarea fiecărui copil și apoi o sumă lunară fixă.

Bonus școlar

Veți primi o data pe an în luna august o sumă pentru a acoperi costurile școlare ale copilului dumneavoastră.

Sumă suplimentară

În funcție de situația dvs. personală, există mai multe feluri de alocație pentru fiecare copil - alocație de îngrijire a sănătății, bursă școlară ... – care vă pot fi oferite

Imagine
Work in Belgium

Vechime și pensie

Deși nu aveți un contract permanent ca lucrător temporar, acumulați vechime pentru toate serviciile pe care le oferiți. Aceste performanțe contează și în calculul pensiei. Suma depinde de numărul de zile în care ați lucrat și de salariul pe parcursul întregii cariere.

Vechime in munca

La un lucrător temporar, nu se calculează vechimea în funcție de numărul de ani lucrați, ci se iau în calcul toate perioadele activității dvs. profesionale prin intermediul agențiilor de angajare temporară.

Prima de pensie

În calitate de lucrător temporar aveți dreptul la o primă de pensie. Această primă se adaugă lunar la salariu dvs. brut.

Vârsta de pensionare și suma

Pe mypension.be puteți calcula cu ușurință cea mai timpurie dată de pensionare posibilă și suma lunară a pensiei.

Specialiști puternici, la fel ca tine

Inspira-te din poveștile altor experți străini care au început să lucreze în Belgia prin IMPACT.

Marek - vopsitor de mobilă
Piotr - constructor de blaturi de bucătărie

Simt că IMPACT dă dovadă de un interes sincer față de mine ca persoană și de cum mă simt, atât la serviciu, cât și în rest.

Citeste mai mult

Comunicarea cu cei de la IMPACT și abordarea lor au fost de la bun început la un nivel mult mai ridicat.

Citeste mai mult
Imagine
IMPACT Logo & Baseline
Noutăți
IMPACT se dedică complet inovației cu un nou look
Citeste mai mult
Imagine
bouw

Ready? Set? Go abroad!

Mutarea în Belgia pentru a lucra acolo este o aventură care va îmbogateste experienta personală. Veti cunoaște o altă țară cu propria cultură, limbă și oameni. În plus, veți primi un salariu mai bun și binemeritat pentru performanța puternică pe care o oferiți ca specialist.