Primiți și transferați bani

În calitate de lucrător temporar, vă plătim salariile săptămânal, joia. Salariul dvs. este plătit în contul dvs. personal IBAN. Nu trebuie să deschideți un cont nou în Țările de Jos.

Imagine
IDM coach

Te ajutăm să deschizi cont bancar

În prima zi la birou - vă ajutăm să deschideti un cont bancar dacă este nevoie. Salariul pe care îl câștigați în calitate de lucrător temporar va fi plătit de noi în contul dumneavoastră bancar.

Imagine
Recruiter

Foi de pontaj

Suntem cunoscuți pentru plățile săptămânale punctuale. Pentru a putea efectua plățile corect, este important să ne trimiteți fișele de pontaj la timp și corect completate.

În prima zi la birou, vă explicăm cum să completați și să trimiteți foile de pontaj. În cazul întâmpinării unor dificultăți, puteți contacta întotdeauna îndrumătorul personal.

Imagine
Paper work

Vă ajutăm cu actele

Îndrumătorul dumneavoastră personal vă ajută să vă deschideți un cont bancar și, de asemenea, ajută cu partea administrativă: o înregistrare corectă a domiciliului dumneavoastră, documente pentru asigurările sociale, apartenența dumneavoastră la o asigurare de sanatate etc.

Specialiști puternici, la fel ca tine

Inspira-te din poveștile altor experți străini care au început să lucreze prin IMPACT.

Piotr - constructor de blaturi de bucătărie
Marek - vopsitor de mobilă

Comunicarea cu cei de la IMPACT și abordarea lor au fost de la bun început la un nivel mult mai ridicat.

Citeste mai mult

Simt că IMPACT dă dovadă de un interes sincer față de mine ca persoană și de cum mă simt, atât la serviciu, cât și în rest.

Citeste mai mult
Imagine
IMPACT Logo & Baseline
Noutăți
IMPACT se dedică complet inovației cu un nou look
Citeste mai mult
Imagine
Go abroad

Ready? Set? Go abroad!

Mutarea în Olanda pentru a lucra acolo este o aventură care va îmbogateste experienta personală. Veti cunoaște o altă țară cu propria cultură, limbă și oameni. În plus, veți primi un salariu mai bun și binemeritat pentru performanța puternică pe care o oferiți ca specialist.