Termeni de utilizare www.impactmunca.ro

Acest site Web este proprietatea IMPACT NV, cu sediul social în Luikersteenweg 167,3500 Hasselt și înregistrat la Registrul Belgian al întreprinderilor sub numărul 0464.633.166. (Denumit în continuare „ IMPACT „ iar noi „ noi ”)

Citeşte cu atenție acești “Termeni de utilizare” înainte de a utiliza acest site web. Prin utilizarea site-ului web, accepți aceste condiții ca “Utilizator”, și eşti de acord fără rezerve să le respecți așa cum sunt specificate. Dacă nu accepți aceste condiții, te rugăm să nu continui să utilizezi site-ul nostru web.

Ne rezervăm dreptul de a schimba acești “Termeni de utilizare” la discreția noastră. Prin urmare, este recomandat să consulți periodic “Termenii de utilizare”.

1. Proprietate intelectuală

Acest site web conține logo-uri, sloganuri, fotografii, ilustrații, informații, texte, înscrisuri, articole, funcții și alte materiale care sunt protejate în mod legitim de legea privind mărcile comerciale, drepturile de autor și/ sau alte drepturi de proprietate (denumite în continuare „Conținut protejat”).

Este permis, cu excepția cazului în care se prevede altfel, dreptul de acces și reprezentare neexclusiv, limitat asupra “Conținutului protejat” pentru uz personal şi non-comercial. Orice formă de copiere, distribuire, reproducere a “Conținutului protejat” fără permisiunea prealabilă de la IMPACT NV este interzisă. Cererile de permisiune trebuie adresate la: marketing@impact.be

2. Responsabilitate

Acordăm cea mai mare atenţie acestui site web asigurându-ne că acest conținut afișat este actualizat, complet și corect.

Cu toate acestea, IMPACT nu este responsabilă sau răspunzătoare pentru exactitatea sau integralitatea acestuia. Ca “Utilizator”, înțelegi și eşti de acord în mod explicit cu faptul că noi nu vom fi răspunzători pentru nicio pagubă suferită care ar rezulta din utilizarea site-ului.

3. Utilizarea legală a site-ului web

Utilizatorul site-ului web se angajează să acţioneze în conformitate cu acești “Termeni de utilizare” și cu politicile de confidențialitate. În calitate de utilizator de internet acţionezi responsabil și atent furnizând, dacă este necesar, informații corecte, actuale și complete.

Nu acționa într-un mod care ar putea dăuna IMPACT NV. Te asiguri că accesul sau operarea site-ului web nu este perturbat. Eşti responsabil pentru protecția adecvată a datelor tale personale, pentru instalarea software-ului necesar, ale programelor împotriva virușilor sau altor riscuri similare.

Cu excepția cazului în care se prevede altfel prin legea aplicabilă, nu suntem răspunzători pentru pierderea sau deteriorarea tehnologiei informației, ale programelor de calculator, datelor sau altor materiale prin utilizarea acestui site.

4. Hyperlink-uri

IMPACT NV poate furniza hyperlinkuri către site-uri web gestionate de terți, destinate doar pentru furnizarea de informații

IMPACT NV nu investighează conținutul acestor site-uri web și, prin urmare, nu poate controla conținutul sau alte caracteristici ale acestor site-uri web. Prin urmare, nu putem oferi nicio garanție cu privire la exhaustivitatea, disponibilitatea și corectitudinea conținutului care este disponibil prin astfel de hyperlink-uri. Eşti pe deplin conștient de faptul că aceste site-uri pot fi supuse “Termenilor de utilizare”, altele decât cele aplicabile acestui site web, iar accesul tău pe aceste site-uri, este pe propria răspundere.

Crearea unui hyperlink către acest site web nu se poate efectua fără permisiunea scrisă prealabilă din partea IMPACT NV. Cererile de permisiune trebuie adresate la marketing@impact.be.

5. Legea aplicabilă și instanța competentă

Legea belgiană se va aplica acestor “Termeni de utilizare”. Eşti de acord că orice reclamație cu privire la utilizarea acestui site web sau cu privire la acești “Termeni de utilizare” va fi depusă la instanța judecătorească din Hasselt.

6. Dispoziții diverse

IDacă una sau mai multe dispoziții din acești “Termeni de utilizare” ar fi nule sau ilegale, acest fapt nu ar afecta celelalte dispoziții care rămân pe deplin aplicabile. Pentru orice întrebare, îngrijorare sau reclamație cu privire la acești “Termeni de utilizare”, ne poţi contacta prin e-mail marketing@impact.be sau prin corespondenţă la adresa Luikersteenweg 167, 3500 Hasselt.