Un salariu bun și multe beneficii

IMPACT vă oferă posibilitatea unei cariere profesionale în Olanda. Veți obține un loc de muncă provocator și vă veți bucura, de asemenea, de avantajele socio-economice extinse ale pieței muncii din Olanda.

Imagine
Collega

Salariu

Ca lucrător temporar câștigați la fel de mult ca un angajat permanent cu un pachet identic de sarcini, dacă aveți aceeași vârstă și experiență. Salariul dvs. este specificat în mod clar în contract și este plătit săptămânal în funcție de performanța pe care ați livrat-o cu o săptămână înainte.

Salariu atractiv

În funcție de abilitățile și experiența dvs., veți primi un salariu personalizat, suplimentat cu prime și alte beneficii legale.

Prima de vacanță

Pe baza performanței dvs. din anul precedent, veți primi în iunie o primă care se ridică la 15,38% din salariul anual brut.

Bonus la sfârșitul anului

Dacă îndeplinești condițiile potrivite, vei primi în ianuarie o primă care se ridică la 8,33% din salariul tău brut.

Imagine
IDM coach

Beneficiile suplimentare

Fiecare companie stabilește singură ce alte beneficii extra-legale le oferă angajaților săi. Dar principiul egalității de salarizare se aplică și aici: dacă colegii tăi au dreptul la un anumit avantaj, atunci ai dreptul și tu la el. IMPACT asigură o urmărire administrativă corectă.

Bonuri

Multe companii oferă bonuri de masă și bonuri eco pe care le puteți folosi pentru a le plăti în supermarketuri, magazine de specialitate etc.

Compensari

Dacă îndepliniți condițiile, aveți, de exemplu, dreptul la o compensare pentru deplasarea de acasa la locul de munca si invers (naveta).

Zile libere

Concediul dvs. este determinat de prestatiile pe care le-ați livrat în anul anterior. De asemenea, sunteți liber în zilele de sărbătoare legală.

Specialiști puternici, la fel ca tine

Inspira-te din poveștile altor experți străini care au început să lucreze prin IMPACT.

Piotr - constructor de blaturi de bucătărie
Marek - vopsitor de mobilă

Comunicarea cu cei de la IMPACT și abordarea lor au fost de la bun început la un nivel mult mai ridicat.

Citeste mai mult

Simt că IMPACT dă dovadă de un interes sincer față de mine ca persoană și de cum mă simt, atât la serviciu, cât și în rest.

Citeste mai mult
Imagine
Chauffeur

Ready? Set? Go abroad!

Mutarea în Olanda pentru a lucra acolo este o aventură care va îmbogateste experienta personală. Veti cunoaște o altă țară cu propria cultură, limbă și oameni. În plus, veți primi un salariu mai bun și binemeritat pentru performanța puternică pe care o oferiți ca specialist.