Asigurări și pensie

Ca angajat în Olanda, beneficiați de un sistem extins de securitate socială, cu beneficii sociale și financiare interesante. Aceste beneficii sunt determinate parțial de situația dvs. personală.

Imagine
Work in Belgium

Asigurări de sănătate și beneficii

Toată lumea din Olanda este obligată să adere la un fond de asigurări de sănătate sau la o casă de asigurări de sănătate. Unele companii oferă angajaților lor, imediat ce semnează un contract permanent, o asigurare suplimentară de spitalizare, astfel încât să fie acoperite toate costurile medicale.

Asigurare de sanatate

Veți primi rambursări ale anumitor costuri medicale, atât pentru riscuri mici, cât și pentru riscuri mari: medic, dentist ...

Concediul de boală plătit

Angajații care nu pot lucra din cauza unei boli sau a unui accident primesc un concediu de boală plătit din fondul de asigurări de sănătate.

Asigurare de spitalizare

Asigurarea de spitalizare acoperă integral costurile, cum ar fi vizita la un specialist sau spitalizarea.

Imagine
Work in Belgium

Vechime și pensie

Deși nu aveți un contract permanent ca lucrător temporar, acumulați vechime pentru toate serviciile pe care le oferiți. Aceste performanțe contează și în calculul pensiei. Suma depinde de numărul de zile în care ați lucrat și de salariul pe parcursul întregii cariere.

Specialiști puternici, la fel ca tine

Inspira-te din poveștile altor experți străini care au început să lucreze prin IMPACT.

Marek - vopsitor de mobilă
Piotr - constructor de blaturi de bucătărie

Simt că IMPACT dă dovadă de un interes sincer față de mine ca persoană și de cum mă simt, atât la serviciu, cât și în rest.

Citeste mai mult

Comunicarea cu cei de la IMPACT și abordarea lor au fost de la bun început la un nivel mult mai ridicat.

Citeste mai mult
Imagine
IMPACT Logo & Baseline
Noutăți
IMPACT se dedică complet inovației cu un nou look
Citeste mai mult
Imagine
bouw

Ready? Set? Go abroad!

Mutarea în Olanda pentru a lucra acolo este o aventură care va îmbogateste experienta personală. Veti cunoaște o altă țară cu propria cultură, limbă și oameni. În plus, veți primi un salariu mai bun și binemeritat pentru performanța puternică pe care o oferiți ca specialist.